Dit zeggen onze klanten

XL badeendjes

Bedrukte XL badeendjes zijn een leuke toevoeging aan iedere badkamer. Badeendjes zijn tegenwoordig niet alleen meer leuk voor de kinderen, maar zijn ook voor volwassenen steeds vaker een collectors item. De XL badeend is een stuk groter dan normale badeendjes en hierdoor nog wat origineler. De XL badeend is geschikt als decoratie voor bijvoorbeeld uw badkamer, maar volstaat ook als decoratie bij een zwembad of in een strandtent. De XL badeend wordt gemaakt van PVC materiaal en voldoet aan alle eisen. De XL badeend is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Meer lezen >

XL badeendjes bedrukken

Wilt u uw XL badeend nog persoonlijker maken? Laat dan uw logo, website, slogan of persoonlijke tekst op de badeend drukken. Wij kunnen de eend in 1 kleur voor u bedrukken. Door het grote drukoppervlak van de XL badeend valt uw ontwerp direct op. Of u de badeend nou in de badkamer zet of binnen uw bedrijf, met een opdruk trekt de eend extra aandacht. Wilt u weten hoe uw ontwerp er op de XL badeend uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale drukproef aan en laat u verrassen door ons team!

Meer lezen >

XL badeendjes met logo

Badeendjes lenen zich uitstekend als promotiemiddel, maar een XL badeend is natuurlijk wel wat anders. Koppel hier bijvoorbeeld een leuke prijsvraag aan op een beurs of evenement, waarbij degene met het goede antwoord de XL badeend met bedrukking kan winnen. U maakt unieke reclame voor uw bedrijf, vele mensen willen meedoen om de prijs te winnen en u bereikt direct veel mensen die uw naam op een positieve manier zullen onthouden. Ook als relatiegeschenk is de XL badeend leuk om te geven. Heeft uw relatie een gezin? Grote kans dat vooral de kinderen hier erg blij mee zullen zijn! XL badeendjes met opdruk zijn per stuk verkrijgbaar.

Meer lezen >

Meer lezen >