Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Vrijetijds badeendjes

Originele badeend als relatiegeschenk

Badeendjes zijn al jarenlang populaire relatiegeschenken. Leuk voor de kleine voor in bad maar ook leuk voor de verzamelaar of om weg te geven als cadeautje. Tegenwoordig zijn er talloze varianten op de traditionele gele badeendjes van PVC materiaal, die piepen als je er in knijpt en die blijven drijven in bad. Badeendwereld heeft talloze badeendjes geschikt voor iedere gelegenheid en voor iedere branche. 

Vrije tijds badeendjes bestellen

De TV badeend met afstandsbediening, tv-scherm en chips is een leuke give-away voor elektronica zaken, televisie winkels en bioscopen. De winter badeend is leuk om weg te geven tijdens de koudere dagen terwijl de badeend met zonnebril en de badeend met ijsje ideale zomergeschenken zijn! De wellness badeend is net als de bubbelbad badeend leuk voor sauna's of schoonheidsspecialisten en kan daarnaast uitstekend worden toegevoegd aan een badset of een verzorgingspakket. De prins en prinses carnaval badeendjes mogen niet ontbreken bij carnavalsverenigingen en tijdens optochten. Heeft u een eigen rijschool en wilt u uw klanten verrassen met een leuk relatiegeschenk wanneer ze geslaagd zijn bijvoorbeeld? Wat dacht u van de scooter badeend, autorijdende badeend of de biker eend? Originelere cadeautjes gaat u niet meer vinden! Al onze vrijetijds badspeeltjes kunt u eenvoudig en veilig online bestellen via onze webshop. 

Marketing badeendjes bestellen

De vrijetijds badeendjes zijn niet alleen een erg leuk cadeau, het zijn ook erg interessante marketinginstrumenten wanneer u ervoor kiest om de badeend te voorzien van een opdruk. Zo kunnen wij de badeendjes bedrukken met een logo, website vermelding of andere gewenste personalisatie. Alvorens wij daadwerkelijk de bedrukking van start laten gaan, sturen wij u een digitaal voorstel zodat u kunt zien of de opdruk naar wens is. Wanneer wij uw goedkeuring hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met het bedrukken van de eendjes. Onze levertijden zijn erg kort vanwege jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken. Heeft u de bedrukte eendjes met spoed nodig? Laat het onze medewerkers weten en in overleg met u kunnen zij zorgen voor een spoedlevering. De marketing badeendjes zorgen ervoor dat uw naamsbekendheid zal toenemen dankzij de persoonlijke bedrukking. 

Bel mij terug!
Advies nodig?