Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 22 van 22 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 22 van 22 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Vrijetijds badeendjes

Bent u op zoek naar badeendjes in het thema vrije tijd en sport? Op Badeendwereld hebben wij een ruim assortiment aan eendjes die binnen dit thema passen. Bij eendjes van het thema vrije tijd en sport kunt u bij voorbeeld denken aan eendjes gekleed als voetbal fans of de spelers zelf, maar natuurlijk vanwege vrije tijd ook recreatieve badeendjes. Die recreatieve badeendjes lezen dan bijvoorbeeld een boek of zien eruit als een surfer, allemaal activiteiten waarmee je vrije tijd kunt vullen. Neem dus zeker eens een kijkje op onze website Badeendwereld en laat u verassen door ons ruime assortiment aan verschillende badeendjes die voor elke gelegenheid passend bedrukt kunnen worden.

Meer lezen >

Vrijetijds badeendjes bedrukken

Heeft u een groot evenement of feest op de planning staan met het thema sport en vrije tijd? Dan zijn deze eendjes een perfect idee voor u! Heeft u een bedrijf dat activiteiten rondom sport en vrije tijd organiseert?  Wij kunnen deze badeendjes met uw bedrijfsgegevens bedrukken en er zo een ideale reclamedrager van maken. Laat uw bedrijfsnaam, een leuke tekst of zelfs een afbeelding op de eendjes zetten en creëer zo een lek en innovatieve manier om reclame te maken voor uw bedrijf, feest of evenement. De vrije- tijd en sport badeendjes zijn een leuke manier om reclame te maken omdat de eendjes leuk te krijgen zijn voor jong en oud.

Meer lezen >

Vrijetijds badeendjes met logo

Bestel de badeendjes eenvoudig en snel via onze website Badeendwereld. Het is ook mogelijk de eendjes te laten bedrukken, voor de mogelijkheden kunt u het beste een vrijblijvende offerte indienen en een online voorstel aanvragen zodat u voorafgaand aan de bestelling al een idee hebt hoe de producten er uit zien. Heeft u de eendjes extra snel aan huis nodig? Bij ons bestaat de mogelijkheid te kiezen voor een express- levering zodat u de producten altijd op tijd aan huis hebt. Voor de mogelijkheden die komen kijken bij een express- levering, kunt u het beste terecht bij een van onze specialisten, die altijd te bereiken zijn via de chat, email of telefoon, die allemaal te vinden zijn op onze website. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.

Meer lezen >