Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Verliefde badeendjes

Bent u op zoek naar een badeendje met een romantisch thema? Wij hebben een ruim assortiment aan vele verschillende formaten en kleuren badeendjes met een romantisch thema. Bij zulke badeendjes kunt u bijvoorbeeld denken aan badeendjes gekleed als bruid en bruidegom, maar natuurlijk ook aan een badeend bedrukt met kusjes die voor een gelegenheid als Valentijnsdag een perfect cadeautje zou zijn.  Van badeendjes met het thema liefde hebben wij een erg ruim assortiment beschikbaar op onze website Badeendwereld. Het is natuurlijk bij elke van onze badeendjes mogelijk deze te laten bedrukken met een gepersonaliseerde opdruk.

Meer lezen >

Verliefde badeendjes bedrukken

De romantische badeendjes kunnen eenvoudig voor een scherpe prijs bedrukt en besteld worden bij Badeendwereld. Al onze badeendjes kunnen zowel in kleine als in grote oplagen besteld worden waardoor voor elke gelegenheid de juiste hoeveelheid eendjes besteld kan worden. De badeendjes zijn in verschillende kleuren en formaten beschikbaar en kunnen verder nog bedrukt worden met een bedrukking naar uw keuze.  Laat u bedrijfsnaam, bedrijfstekst of een afbeelding op de eendjes zetten en maak er zo een leuk reclamemiddel van. Maakt u zich zorgen dat de eendjes niet op tijd geleverd worden? Bij ons heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een express- levering. Bij vragen over de mogelijkheden van een express- levering kunt  u altijd terecht bij een van onze medewerkers! Heeft u verder nog vragen over een van onze artikelen? Stel gerust uw vraag via de mail, chat of telefoon, die allemaal te vinden zijn op onze website.

Meer lezen >

Verliefde badeendjes met logo

Heeft u een groot feest of evenement gepland waarvan u vindt dat die wel wat meer aandacht verdient? Neem eens een kijkje op onze webshop en laat u verassen door ons grote assortiment badeendjes die voor elke gelegenheid besteld kunnen, en daarna ook nog naar uw huisstijl aangepast worden. De badeendjes kunnen natuurlijk ook privé of door een bedrijf goed gebruikt worden. Voor een bedrijf bijvoorbeeld als uw bedrijf bruiloften of andere romantische gelegenheden organiseert. Privé kunt u natuurlijk de badeendjes uitdelen op uw bruiloft of feest zodat de gasten een leuk aandenken aan een onvergetelijke avond kunnen houden in de vorm van een leuke badeend. Laat als bedrijf uw gegevens op de eendjes drukken en zie hoe uw naamsbekendheid groeit.

Meer lezen >