Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Verliefde badeenden

Liefdes badeendjes bedrukken

Staat er binnenkort een belangrijk feestje op de planning of is het alweer bijna valentijnsdag? Bij ons bestelt u de leukste liefdes badeendjes! De bruid en bruidegom badeendjes mogen niet ontbreken op een bruiloft, huwelijksfeest of jubileum. Daarnaast zijn onze romantische badeendjes met hartjes, bloemen badeendjes en badeendjes met kusmondjes erg leuk om weg te geven aan uw lieve collega's of uw gewaardeerde klanten. Laat de liefdes badeendjes bedrukken met een persoonlijke tekst voor nog meer waarde!

Exclusieve badeenden 

Heeft u binnenkort een bruiloft en zoekt u een leuk geschenkje? Onze verliefde badeendjes zijn perfecte bedankjes voor al uw gasten! Geheel naar uw wens kunnen wij de badeendjes voorzien van een persoonlijke boodschap. Of u nu kiest voor het cupido badeendje of voor het bruidspaar, u heeft gegarandeerd succes bij uw gasten! Persoonlijke en unieke geschenken worden nog lange tijd bewaard waardoor u nog lang onder de aandacht zal blijven. Dat maakt de bedrukte badeendjes ook perfect inzetbaar als relatiegeschenken en promotieartikelen. Door de badeenden te voorzien van een bedrijfslogo, zal uw naam onder veel ogen komen waardoor uw bedrijf alsmaar bekender wordt. Het uitdelen van bedrukte geschenken is een goedkope maar effectieve manier van reclame maken! Al onze exclusieve badeendjes zijn te bestellen via onze webshop. Voor iedere branche en voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte badeend! Maak uw wensen kenbaar en wij zullen de exclusieve badeendjes bedrukken met logo en tekst. 

Verliefde badeendjes online bestellen

De verliefde badeendjes kunnen net als onze andere badeenden online besteld worden op onze website. Hier kunt u tevens terecht voor het aanvragen van een offerte, kosteloos en vrijblijvend. Heeft u al een opdruk voor het badeendje voor ogen maar weet u niet zeker of uw ideeën haalbaar zijn? Of bent u een twijfelaar en heeft u verschillende leuke ontwerpen in gedachten? Wij van badeendwereld kunnen gratis een of meerdere digitale voorstellen voor u maken. Zo heeft u een beeld van de bedrukte badeendjes en kunt u aangeven of het eendje voldoet aan uw verwachtingen. Pas wanneer u het sample op zicht goedkeurt, gaan wij aan de slag met het bedrukken ervan. 

Bel mij terug!
Advies nodig?