Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Steden badeenden

Stedelijke badeendjes met bedrukking

Denkt u dat een badeend alleen leuk is voor kleine kinderen? Absoluut niet! Er zijn veel mensen die er een hele verzameling op na houden. Naast de traditionele gele badeend zijn er in de loop der jaren veel varianten ontstaan. Iedere badeend kan bij ons worden voorzien van een bedrukking waardoor de eendjes perfect inzetbaar zijn als promotionele relatiegeschenken. Ons assortiment aan stedelijke badeendjes is enorm. Voor de meest bekende steden hebben wij een typisch badeendje. Zo is de New York badeend in de vorm van het vrijheidsbeeld en is de Franse badeend voorzien van een baret, een stokbrood en een rood wijntje. De Hollandse meid heeft tulpen onder haar vleugel en een typisch hollands boeren kapje op de kop. De badeend van Schotland heeft schots geruite kleding aan, heeft een doedelzak vast en is voorzien van een typische groene hoed. Ook voor oktoberfest badeendjes en buddha badeenden bent u bij ons aan het juiste adres. In ieder stadje een ander... badeendje!

Steden badeendjes online bestellen

Ons compleet assortiment aan steden badeendjes en landen badeendjes kan worden bezichtigd op onze website. Hier kunt u tevens terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of voor het direct online bestellen van een van onze unieke badeendjes met bedrukking. Neem ook eens een kijkje op onze andere premium sites en laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment! Het maakt niet uit of u een grote of een kleine bestelling doet, de verzending is altijd snel! Daarnaast kunnen we zorgen voor een spoedlevering. Meer informatie hierover kunt u krijgen via onze medewerkers. Zij zijn te bereiken via e-mail, via de online chat op onze website, of telefonisch. 

Promotionele badeendjes bedrukken

Wilt u graag een idee krijgen van hoe uw bedrukking op de badeendjes komt te staan? Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u. Met het sample op zicht kunt u de plaats, de grootte, de kleur en vorm van uw bedrukking zien op de badeend. Wij wachten met uw goedkeuring voordat we het bedrukkingsproces van start laten gaan. Zo zullen de promotionele badeendjes voldoen aan uw wensen en komt u niet voor verrassingen te staan. 

Bel mij terug!
Advies nodig?