Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Staande badeenden

Ruim assortiment badeendjes

Het traditionele gele badeendje met oranje snavel is bij ons te bestellen maar daarnaast hebben we ook talloze varianten op deze klassieke eend.  Badeendwereld heeft badeendjes geschikt voor iedere branche. Zo is het badeendje met kokshoed leuk voor restaurants, eettenten en koksopleidingen terwijl het badeendje met afstudeerhoed een leuke give-away is voor scholen en universiteiten wanneer leerlingen en studenten de studie hebben afgerond. De staande badeendjes hebben voeten waardoor ze rechtop blijven staan. Daarmee verschillen ze van de traditionele badeendjes. U kunt alle eendjes direct online bestellen in de webshop maar u kunt er ook voor kiezen om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één of meerdere badeenden. Bij ons kunt u alle eendjes bestellen in kleine of in grote aantallen! 

Staande badeendjes online bestellen

De rechtop staande badeendjes zijn online te bestellen tegen een scherpe prijs, inclusief persoonlijk logo of reclametekst. De bedrukking maakt de staande badeendjes exclusieve relatiegeschenken die perfect in te zetten zijn als promotieartikelen. Door de staande badeendjes met logo uit te delen op bijvoorbeeld beurzen, evenementen of open dagen kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk vergroten. Exclusieve badeendjes met logo zorgen ervoor dat u zich onderscheidt van uw concurrenten! De staande badeendjes zijn leuk om weg te geven aan werknemers voor op hun bureau.

Staande badeendjes bedrukken

Bij ons bestelt u badeendjes voor iedere gelegenheid. Heeft u binnenkort een sportevenement op de planning en bent u opzoek naar een uniek geschenk? Neem een kijkje op onze website in de sport badeenden categorie. Wilt u uw relaties verrassen met kerst, dan kunt u kijken bij onze kerst badeendjes. Ons geheel assortiment aan te bedrukken badeendjes is te bezichtigen op onze website. Daar kunt u tevens terecht voor het online aanvragen van een gratis offerte voor de staande badeendjes met bedrukking. Bent u nieuwsgierig hoe de bedrukking eruit komt te zien op het staande badeendje? Vraag kosteloos en geheel vrijblijvend een sample op zicht aan. Aan de hand van het digitale voorstel kunt u eventuele wijzigingen laten aanbrengen voordat er echt begonnen wordt met het bedrukken van de staande badeenden. 

Bel mij terug!
Advies nodig?