Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 16 van 16 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 16 van 16 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sprookjes badeend

Bent u op zoek naar badeendjes in het thema sprookjes? Bij Badeendwereld hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten badeendjes met het thema sprookjes. Van de sprookjes uit de films van Disney tot badeendjes verkleed als sprookjes uit de Efteling, het is allemaal te vinden op onze webshop. Wilt u graag een badeendje verkleed als boze wolf, assepoester of een draak? Neem dan zeker eens een kijkje bij Badeendwereld. Voor de liefhebber hebben wij natuurlijk ook badeendjes in de vorm van het sprookjesfiguur in plaats een eendje dat alleen verkleed is. Het is bij al onze badeendjes natuurlijk ook mogelijk ze te bedrukken met een bedrukking naar uw keuze.

Meer lezen >

Sprookjes badeend bedrukken

De sprookjes badeendjes zijn in verschillende kleuren en formaten beschikbaar. Elke van deze badeendjes kan in de kleur waarnaar u verlangt bedrukt worden. Wilt u de eendjes laten bedrukken met een bedrijfstekst, slogan of afbeelding? Ook dat is mogelijk! Heeft u een evenement of feest gepland met het thema sprookjes of sprookjesfiguren en bent u op zoek naar een creatieve manier om daar reclame voor te maken, dan is het zeker een goed idee om een kijkje te nemen op Badeendwereld. De badeendjes zijn een prima oplossing als uitdeelbare reclamedrager. Deel de badeendjes uit op grote evenementen of verstuur ze naar uw contacten om uw naamsbekendheid te vergroten.

Meer lezen >

Sprookjes badeend met logo

De sprookjes badeendjes zijn gemakkelijk te bestellen tegen een scherpe prijs bij Badeendwereld. U kunt de eendjes niet alleen tegen een scherpe prijs bestellen maar ook laten bedrukken en geheel laten aanpassen aan uw huisstijl. De sprookjes badeendjes zijn zowel in grote als in kleine oplage te bestellen. Heeft u de badeendjes extra snel nodig? Er bestaat de mogelijkheid te kiezen voor een express- levering waardoor u er zeker  van kan zijn dat de eendjes op tijd komen voor uw doeleinden. Voor vragen over de express- levering kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.  Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over een van onze artikelen? Aarzel niet en stel uw vraag aan een van onze medewerkers! Dat kan via onze chat, email of telefoon die allemaal te vinden zijn op onze website.

Meer lezen >