Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Sprookjes badeendjes

Thema badeendjes bestellen

Wilt u uw klanten, personeel of andere zakenrelaties verrassen met een exclusief en origineel relatiegeschenk? Neem eens een kijkje in ons uitgebreid assortiment aan badeendjes. De sprookjes badeenden zijn leuk wanneer u bijvoorbeeld een thema evenement organiseert! Zo hebben wij een badeend in de vorm van een heks, een tovenaar of een dwerg. Maar ook voor de Pinokkio badeend, eenhoorn badeendjes of badeendjes uit Disney films bent u bij ons aan het juiste adres! Bent u fan van Batman, Spiderman, Superman of de Minions? Ook daar hebben wij badeendjes van! De sprookjes badeendjes zijn erg leuk als cadeau maar ook om uit te delen op beurzen en feestjes. Met een exclusief relatiegeschenk onderscheidt u zich van andere bedrijven en verovert u een goede positie op de markt. 

Sprookjes badeendjes bedrukken

De sprookjes badeenden zijn bijzonder geschikt als exclusief promotiemiddel of relatiegeschenk omdat deze voorzien kunnen worden van een persoonlijke bedrukking. Via onze online winkel kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor de sprookjes badeenden met opdruk. Wanneer u graag een digitaal voorstel wenst, zullen wij deze kosteloos voor u maken. Zo krijgt u alvast een beeld van hoe uw bedrijfsgegevens op de sprookjes badeendjes worden bedrukt. Wij zullen met u overleggen totdat we samen een badeendje hebben ontworpen dat perfect past bij de wensen van uw bedrijf zodat de geschenken aanslaan bij uw doelgroep.  

Badeend met sprookjesthema

De badeendjes met sprookjes thema vindt u op onze website. Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment aan sprookjes badeendjes met bedrukking. Bedrukte of onbedrukte badeendjes, in kleine of grote aantallen: wij bieden u altijd de beste prijs-kwaliteit verhoudingen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van promotieartikelen en het bedrukken ervan, garanderen wij u een snelle levering en een goede service. Wilt u uw relaties verrassen met een saunapakket of een badset, maar zoekt u nog een leuke opvulling voor in het pakket? De sprookjes eendjes met logo zijn unieke relatiegeschenken die erg goed kunnen worden opgenomen in een geschenkpakket. Daarnaast zijn bedrukte badeendjes ook leuke kraamcadeautjes. Laat ons uw ideeën horen en wij gaan voor u aan de slag!