Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Sport badeend

Sportieve badeendjes met logo

Heeft u binnenkort een sport evenement op de planning staan of een andere sportieve activiteit? U kunt de sport badeenden inzetten tijdens deze dag als leuke give-away. Al onze badeendjes zijn ideale reclamedragers omdat ze gemakkelijk voorzien kunnen worden van logo en tekst. Vandaar dat bedrijven badeenden ook vaak bestellen om uit te delen op beurzen en evenementen. Originele relatiegeschenken met een bedrukking zijn een blijvende herinnering waardoor uw bedrijf nog lang onder de aandacht zal blijven. 

Unieke badeendjes 

Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat de persoonlijke badeendjes zo snel bij u thuis geleverd worden. Bent u niet zeker of uw bedrijfskenmerken wel goed op de badeendjes passen? Laat dan gratis en vrijblijvend een digitaal voorbeeld maken door een van onze gespecialiseerde medewerkers. Met een digitaal voorstel ziet u meteen hoe de bedrukte badeendjes eruit komen te zien voordat u er daadwerkelijk voor kiest om ze te laten bedrukken. Als vervolgens blijkt dat het badeendje niet precies is zoals u voor ogen had, dan zullen wij er alles aan doen om een nieuw ontwerp te maken dat past bij de wensen van uw sportteam, bedrijf, vereniging of organisatie. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen en om de badeendjes met sportthema zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. Indien u graag spoedlevering wenst, dient u dit aan te geven bij een van onze medewerkers.

Badeendjes voor sportverenigingen 

Van een badmeester badeend tot aan ruiter badeendjes en van fitness badeendjes tot aan voetballer badeenden: onze badeendjes zijn in vele sporten en beroepen leverbaar. De tennis badeendjes zijn leuk om uit te delen voor een tennisvereniging terwijl de snowboarder badeenden leuk zijn voor skischolen of reisorganisaties. Heeft u de sportieve badeendjes snel nodig? Geen probleem! Wij zorgen voor een snelle levering zodat uw relaties niet lang hoeven te wachten op de originele geschenken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de relatiegeschenken branche kunnen wij u korte levertijden garanderen, een goede service en de laagste prijzen. Wij streven er elke dag naar om de diensten voor u als klant zo goed mogelijk te optimaliseren.

Bel mij terug!
Advies nodig?