Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
badeend accessoires
Prijs

Speciale badeendjes online bestellen


Speciale badeenden

Exclusieve badeendjes met logo

Wilt u uw personeel een geschenkje geven omdat zij dat verdiend hebben, of wilt u uw klanten in het zonnetje zetten als dank voor de fijne samenwerking? Een badeendje is voor elke gelegenheid een leuk relatiegeschenk! Dankzij ons uitgebreid assortiment aan te bedrukken badeendjes, is er voor iedere branche een geschikt eendje. De traditionele gele eendjes zijn bij ons te koop maar wij hebben ook exclusieve badeendjes die geheel naar uw wens kunnen worden voorzien van een bedrukking. De speciale badeenden met bedrukking zijn erg leuk om uit te delen tijdens bijvoorbeeld beurzen en evenementen om zodoende uw bedrijf te promoten. 

Promotie badeenden online bestellen

Door de badeendjes te laten bedrukken volgens de huisstijl van uw bedrijf, heeft u een uniek relatiegeschenk dat persoonlijker aanvoelt dan onbedrukte artikelen. Een bijkomstig voordeel is dat het badeendje, wanneer u deze laat bedrukken met uw bedrijfsgegevens, zorgt voor extra promotie voor uw bedrijf. Wij garanderen dat uw bedrijfsgegevens goed in zicht zijn op de speciale badeenden zodat uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komt. Wilt u dat uw logo in het oog springt of heeft u liever subtiele reclame? Bij ons is alles mogelijk. 

Originele badeendjes met logo

Ons assortiment is zeer uitgebreid! Vandaar dat er altijd wel een badeendje te vinden is die voldoet aan uw wensen. Laat uw ideeën horen en ons team gaat samen met u opzoek naar een speciale badeend die past bij uw doelgroep. Van traditionele badeendjes tot speciale badeendjes met logo, wij hebben voor een badeend voor ieder budget! Weet u niet precies waar u naar opzoek bent of twijfelt u over de haalbaarheid van uw ideeën? Neem contact op met een van onze medewerkers en laat u verrassen door onze vele mogelijkheden. Wij kunnen geheel kosteloos een digitaal voorbeeld voor u maken zodat u een beeld heeft van hoe de badeendjes met logo eruit komen te zien. Pas wanneer u dit digitaal voorstel goed heeft gekeurd, gaan wij daadwerkelijk de productie in gang zetten. Zo weten wij zeker dat de originele badeendjes aansluiten bij uw wensen! Twijfelt u nog tussen verschillende ontwerpen? Wij maken geheel vrijblijvend diverse voorstellen voor u!

Bel mij terug!
Advies nodig?