Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Pasen badeend

Pasen badeend als reclamedrager

Bent u opzoek naar een leuke badeend voor Pasen? Uw relaties, klanten en personeel verrassen met een origineel relatiegeschenk met Pasen is een leuke manier om verrassend uit de hoek te komen. Hiermee geeft u aan dat u blij bent met uw klanten en dat uw personeel waardevol is voor u. Bedrukte badeendjes zijn originele relatiegeschenken die door zowel jong als oud met open arme ontvangen worden. De paasgerelateerde relatiegeschenen zijn uitdeelbare reclamedragers wanneer u deze voorziet van een opdruk. Wilt u een badeend in de vorm van een paasei of paashaas bedrukken? Of is een badeend in de vorm van een chocolade paashaas meer iets voor uw relaties? Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment op onze website www.badeendwereld.be. Met behulp van een opdruk zijn alle badeendjes in te richten naar de huisstijl van uw bedrijf.

Pasen badeendjes personaliseren

Wilt u de paas badeend graag voorzien van een persoonlijke boodschap of wilt u juist uw bedrijfsgegevens erop laten drukken? Laat ons uw wensen horen en wij zorgen ervoor dat de bedrukkingen volledig naar uw wens worden uitgevoerd. Wij kunnen alle badeendjes goedkoop voorzien van een mooie bedrukking zodat u met een smal budget toch een groot publiek kunt bereiken. U kunt alle pasen gerelateerde badeendjes eenvoudig en goedkoop online bestellen op de website van badeendwereld. Heeft u vragen over onze Pasen badeenden of twijfelt u over de haalbaarheid van uw ideeën? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar!

Originele badeendjes voor Pasen

Het uitdelen van bedrukte relatiegeschenken is een zeer effectieve manier van reclame maken voor uw bedrijf. Door de paashaas badeendjes te voorzien van een persoonlijke bedrukking worden ze uniek en zullen ze langer door uw relaties bewaard worden. Zo blijft uw bedrijf nog lange tijd onder de aandacht en zal uw bedrijfslogo onder vele ogen komen. Een bedrukt badeendje van PVC is namelijk een echte eye-catcher! Leuk voor op de badkamer maar net zo leuk voor in de kamer of op kantoor. In de loop der jaren heeft de rubberen badeend zich ontwikkeld tot een populair verzamelitem. Het Pasen badeendje met bedrukking mag niet in uw collectie ontbreken!