Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 27 van 27 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 27 van 27 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Overige badeendjes

Maak van elk bad een feestje met een bedrukte overige badeend. Bij Badeendwereld kunt u voor een scherpe prijs mooie badeendjes met opdruk bestellen. In ons ruime assortiment vindt u een divers aanbod aan badeendjes waar u uw keuze uit kunt maken. Doordat bedrukte badeendjes bij iedere leeftijd in de smaak zullen vallen, is het een zeer populair relatiegeschenk om in te zetten als bedrijf. Kinderen kunnen de badeendjes meenemen in bad om te spelen en voor volwassenen kan een bedrukte badeend dienen als leuke decoratie voor de badkamer. Bij Badeenwereld kunnen de overige badeendjes al vanaf 1 stuk online besteld worden.

Meer lezen >

Overige badeendjes bedrukken

Het meeste profijt haalt u natuurlijk uit de overige badeendjes wanneer u ze laat bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Badeendjes zijn een ideale uitdeelbare reclamedrager. Laat ze bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of website en zet de overige badeendjes in als promotiemiddel voor uw bedrijf. Bij Badeendwereld zetten wij een hoogwaardige bedrukking op de badeendjes. Deze bedrukking kan in één of in meerdere kleuren gezet worden. De bedrukking op de badeendjes zal zorgen voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Hierdoor krijgt de naamsbekendheid van uw bedrijf een enorme boost. Wilt u graag voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld ontvangen van de badeendjes met uw logo erop? Vraag dan geheel gratis en online een digitaal voorstel aan via onze website.

Meer lezen >

Overige badeendjes met logo

Bent u op zoek naar een leuke giveaway waar u tegelijkertijd uw bedrijfsnaam mee promoot? Overige badeendjes met uw bedrijfsgegevens zijn zeker geschikt. Naast de overige badeendjes vindt u bij Badeendwereld in het assortiment ook vele thema badeendjes. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook diverse sport badeendjes, kerst badeendjes of dieren badeendjes waar u uw keuze uit kunt maken. Alle badeendjes uit onze webshop zijn voor een zeer scherpe prijs te bestellen.

Meer lezen >