Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Koning badeend

Standaard zonder drijver
Drijver voor extra drijfcomfort
1
10
25
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Koning badeend bedrukken
Wilt u de koning badeend laten bedrukken? Dat kan bij badeendwereld.nl! De koning badeend is te bedrukken in 1 kleur. De badeend koning is alleen verkrijgbaar in het geel. U kunt voor de badeend ook een gewichtje kopen dat er voor zorgt dat de badeend rechtop in bad zal blijven drijven. Wilt u de koning badeend met opdruk bestellen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een badeend met logo of met een bedrijfsnaam. Ook kunnen we de badeend individueel verpakken voor u. De gepersonaliseerde koning badeend is een ideaal relatiegeschenk voor een dag als bijvoorbeeld Koningsdag. Hij is gemakkelijk uit te delen door zijn kleine formaat.

Koning badeend met bedrukking bestellen
U kunt een offerte aanvragen voor een gele badeend met gouden kroon via het formulier aan de rechterzijde. U kunt daarbij precies aangeven hoeveel stuks u van de badeend met kroon wil bestellen en of u de gekroonde badeend met of zonder bedrukking zou willen bestellen. Dan ontvangt u een gepaste offerte direct in de mail.  

Het koning badeendje is gemaakt van ftalaat en weekmaker vrij materiaal (PVC). Bovendien voldoet de badeend koning aan de EN71 veiligheidsvoorschriften voor speelgoed. De koning badeend weegt ongeveer 47 gram en heeft een afmeting van 80x70x80 mm. 

 

 

Specificaties
Afmeting80 x 70 x 80 mm
Gewicht47 g
MateriaalPVC
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons