Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Koninklijke badeendjes

Koninklijke badeendjes bedrukken

Heeft u binnenkort een evenement met een koninklijk thema en bent u opzoek naar een bijpassend relatiegeschenk? Wij bieden een breed assortiment aan konlinklijke badeendjes. Zo bestelt u de prinses badeend, generaal badeend, koningin badeend de baron badeend eenvoudig op onze website. Alle badeenden zijn verkrijgbaar in zowel de mannelijke als vrouwelijke variant, zodat de koppeltjes compleet gemaakt kunnen woren. Onze koninklijke badeendjes zijn erg origineel en weer eens wat anders dan een traditioneel geel badeende. 

Ruim assortiment aan konlinklijke badeendjes

Naast koninklijke badeendjes zijn onze badeenden ook verkrijgbaar in talloze andere designs. Wij hebben het grootste aanbod aan badeendjes en daar zijn wij trots op! De bedrukte badeendjes zijn leverbaar in verschillende formaten, kleuren en designs. Neem gauw een kijkje op onze website om ons geheel assortiment aan kleurrijke en originele badeendjes te bezichtigen. Voor iedere gelegenheid is er wel een geschikt badeendje. Groot of klein, bedrukt of onbedrukt. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan gelijk voor u aan de slag om een badeendje naar uw wens te ontwerpen. De koning badeendjes met logo opdruk zijn erg leuk voor zowel jong als oud. Met de koninklijke badeendjes als relatiegeschenken heeft u succes bij al uw medewerkers, klanten en andere relaties.

Bedrukte badeenden met koninklijk thema

Bij ons is het mogelijk om eenvoudig en snel uw badeendjes online te bestellen. Wij adviseren u om de koninklijke badeendjes te voorzien van een eigen opdruk. Wanneer u de badeendjes voorziet van de naam en het logo van uw bedrijf, zal dit zorgen voor een langere herinnering aan uw bedrijf of onderneming. Uiteraard zijn de badeendjes met koninklijk thema ook onbedrukt te bestellen bij badeendwereld. Op onze website kunt u kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een badeendje naar keuze. Vindt u niet het bedrukte badeendje dat u zoekt of heeft u graag informatie over een bepaald product of over onze service? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar en helpen u graag verder!

 

Bel mij terug!
Advies nodig?