Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Kerst badeend

Bedrukte kerst badeendjes

Kerstmis is voor veel mensen een belangrijk christelijk feest dat gedurende twee dagen gevierd wordt met familie en dierbaren. Ook bedrijven laten kerstmis vaak niet onopgemerkt voorbijgaan. Kerstpakketten en andere kerstgeschenken vliegen over de toonbank aan het einde van het jaar. Wilt u uw medewerkers ook eens in het zonnetje zetten? Onze bedrukte kerst badeendjes zijn zeer geschikt als give-away uit blijk van waardering. Het is een leuke manier om kerst te symboliseren en om de kerstgedachte over te brengen. De kerstbal badeendjes zullen de kerstboom opfleuren en onze kerstverhaal badeenden staan erg leuk in de kerststal. Al onze badeendjes zijn te bedrukken naar eigen wens. Zo kunt u ervoor kiezen om de badeendjes te bedrukken met een kerstwens en voor promotionele doeleinden kunnen wij de kerst badeenden voorzien van uw belangrijkste bedrijfsgegevens.

Badeendjes met kerstthema

Bent u opzoek naar een origineel relatiegeschenk voor uw medewerkers om te geven rond kerstmis? Wij hebben bedrukte badeendjes in de vorm van een kerstman, een sneeuwpop en een rendier. Alle personages uit het kerstverhaal zijn bij ons te bestellen in de vorm van een badeend. Zo vindt u op onze website het Maria badeendje, Jozef badeend, de drie koningen, de badeend in de vorm van een ezel of een herder. Om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten, kunt u ervoor kiezen om de badeendjes met kerstthema te bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de in- en verkoop van kerstgeschenken en het bedrukken ervan. De kerst gerelateerde badeendjes met bedrukking worden door ons zorgvuldig verpakt en zo snel mogelijk bij u thuis geleverd. 

Kerstgeschenken online bestellen

Ons geheel assortiment aan badeendjes en andere kerstgeschenken is online te bestellen op onze website. U kunt de badeendjes met kerst thema het gehele jaar door bestellen zodat u de originele geschenken optijd binnen heeft. Kerst badeendjes bestelt u eenvoudig en snel bij badeendwereld.nl! Hier kunt u tevens kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor al onze artikelen. Wij hebben bedrukte badeendjes voor iedere gelegenheid. Leuk als relatiegeschenken, als promotiemiddel of als give-away op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Een leuk en origineel geschenk voor jong en oud. Want zeg nu zelf, van badeendjes wordt toch iedereen vrolijk? 

Bel mij terug!
Advies nodig?