Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Kerst badeendjes

Bent u op zoek naar leuke badeendjes met thema kerst? Van badeendje gekleed als kerstboom tot badeendje verkleed als sneeuwpop, vinden kunt u het allemaal bij Badeendwereld. Bent u fan van het traditionele kerstverhaal? Wij hebben eendjes die verkleed zijn als figuren uit het kerstverhaal wat natuurlijk een hele leuke manier is om een kerstgedachte cadeau te geven. Bij de badeendjes in het thema kerstverhaal horen bijvoorbeeld, een badeendje dat lijkt op Maria, een die lijkt op Josef en natuurlijk omdat dat bij het verhaal hoort, zijn er ook badeendjes verkleed als schapen. Het is bij elke van onze badeendjes mogelijk deze met een eigen opdruk te laten bedrukken.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 18 van 18 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 18 van 18 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Kerst badeendjes bedrukken

Zoals reeds genoemd kunnen alle badeendjes bedrukt worden. Laat uw bedrijfsgegevens voordelig op uw badeendjes drukken en maak zo de kersteendjes een leuk en innovatief reclamemiddel! Druk bijvoorbeeld op de badeendjes uw bedrijfsnaam, een leuke tekst of zelfs een afbeelding. Heeft u een groot evenement met het thema kerst op de planning staan? Deel deze eendjes van tevoren overal uit of verstuur ze naar uw contacten om ervoor te zorgen dat een groot publiek met door uw boodschap bereikt wordt. Deel de eendjes ook uit op andere grote evenementen of zelfs beurzen om de naamsbekendheid van uw bedrijf gegarandeerd te vergroten.

Kerst badeendjes met logo

Bestel de kerst badeendjes voordelig online op onze website. Naast bestellen kun je de badeendjes ook bij ons laten bedrukken voor een scherpe prijs. Heeft u de eendjes extra snel aan huis nodig en maakt u zich zorgen over de levertijd van uw artikelen? Bij ons is er de mogelijkheid om te kiezen voor een epress- levering zodat u er zeker van kan zijn dat de eendjes op tijd bij u zijn. Voor de opties die komen kijken bij een express- levering, kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.  Heeft u verder nog vragen over een van onze producten? Stel uw vraag gerust via de chat, email of telefoon, die allemaal te vinden zijn op onze website. Wij bij Badeendwereld staan altijd voor u klaar om uw bestelling zo prettig mogelijk te laten verlopen!