Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Griezel badeendjes

Bedrukte griezel badeendjes zijn een leuk geschenk om uw klanten en zakenrelaties mee te verrassen tijdens speciale gelegenheden zoals Halloween. Bij Premiumwereld hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten badeendjes met het thema ‘griezel’. Een duivel badeend, vampier badeend, spook badeend of een skelet badeend, u vindt het allemaal in ons ruime assortiment. Bedrukte badeendjes worden gezien als een erg populair relatiegeschenk waar een grote doelgroep mee verrast kan worden. Kinderen vinden het leuk om met badeendjes te spelen tijdens het badderen en ouderen vinden badeendjes een leuke decoratieve toevoeging voor de badkamer. Bij Badeendwereld kunnen de griezel badeendjes al vanaf een kleine oplage zowel bedrukt als onbedrukt online besteld worden.

Meer lezen >

Griezel badeendjes bedrukken

Wanneer u de griezel badeendjes laat personaliseren met uw bedrijfsgegevens creëert u een uniek relatiegeschenk dat tevens inzetbaar is als promotiemiddel voor uw bedrijf. Voor een zeer scherpe prijs bedrukken wij de griezel badeendjes met uw logo, bedrijfsnaam of website. Wilt u graag een andere tekst of uw website op de griezel badeendjes? Ook dat is natuurlijk mogelijk. De bedrukking die wij op de griezel badeendjes plaatsen is van hoge kwaliteit en kan tot wel vier verschillende kleuren. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Natuurlijk kunnen de griezel badeendjes ook onbedrukt besteld worden.

Meer lezen >

Griezel badeendjes met logo

Heeft u een evenement of een feest gepland met het thema griezel en bent u op zoek naar een creatieve manier om daar reclame voor uw bedrijf te maken? Dan is het zeker een goed idee om eens een kijkje in ons ruime assortiment te nemen. De bedrukte griezel badeendjes zijn een ideale uitdeelbare reclamedrager. De badeendjes zijn voor een zeer scherpe prijs te bestellen in onze webshop. Heeft u hulp nodig bij de zoektocht naar de perfecte badeend? Neem dan gerust contact op met ons team via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >