Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Griezel badeendjes

Griezel bad eendjes 

Bij Badeendwereld.be bestelt u eenvoudig originele griezel badeendjes. Voorbeelden van griezel badeendjes zijn eendjes in de vorm van magere Hein, een skelet badeend, of een Frankenstein badeend.  Een badeendje is een geschenk voor jong en oud. Voor jonge kinderen zijn de badeendjes leuk om mee te spelen, in bad of als speelgoed. Jongens zullen het groen monster badeendje geweldig vinden. Kinderen zien herkenning in de griezel badeendjes en dat maakt een badeendje in de vorm van een griezel net wat specialer dan een traditionele gele badeend. Een badeend staat ook heel vrolijk als versiering, voor bijvoorbeeld in de badkamer. Juist het contrast tussen de vrolijkheid van een badeendje en de griezel maakt het griezel badeendje zo bijzonder. Misschien organiseert u binnenkort een thema-griezel-feest, hoe leuk is het om hier griezel badeendjes neer te zetten ter decoratie! Wilt u de griezel badeend wat persoonlijker maken? Laat de badeendjes dan bedrukken. Ook dat behoort bij Badeendwereld.be tot de mogelijkheden. 

Griezel bad eendjes bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de badeendjes te laten bedrukken. Denkt u aan het bedrukken van uw logo, bedrijfsnaam of de slogan van uw bedrijf. Dit kan op een griezel badeendje in één kleur. Op deze manier maakt u eenvoudig reclame voor uw bedrijf. De verspreiding van bedrukte badeendjes zorgt voor een betere naamsbekendheid van uw bedrijf. U kunt ook een leuke, korte tekst laten drukken op een eendje, waarmee u uw boodschap extra kunt benadrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld een griezel badeendje in de vorm van Dracula bestellen en hiermee benadrukken dat de ontvanger ergens “goed zijn of haar tanden in heeft gezet”. En zo zijn er talloze voorbeelden te bedenken waarmee u op een originele manier iemand kan verrassen met een bedrukt griezel badeendje. U kunt de griezel badeendjes al bestellen vanaf 1 badeendje. Ook grote oplagen zijn mogelijk. Bedenkt u zich eens een doos vol bedrukte griezel badeendjes, dit deelt leuk uit op beurzen, festivals of evenementen!

Snel online griezel bad eendjes bestellen

U kunt de griezel badeendjes eenvoudig online bestellen. Met slechts een paar klikken, bestelt u uw badeendjes, bedrukt of onbedrukt. Voor de verzending worden geen transportkosten berekend. De kosten worden automatisch berekend wanneer u in het online bestelproces de kleur, verzending en aantal selecteert. Daarnaast is het ook mogelijk om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen bij één van onze medewerkers. De offerte wordt dan zo spoedig mogelijk verstuurd naar het door u ingevulde e-mailadres. Wij leveren binnen 5 tot 10 werkdagen. Heeft u de griezel badeendjes nog eerder nodig? Dan kan dat met een spoedlevering. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken per telefoon, mail of chat. Dus bedrukte griezel badeendjes bestelt u op Badeendwereld.be!

Bel mij terug!
Advies nodig?