Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Goedkope badeendjes


Goedkope badeend

Goedkope badeendjes

Bent u op zoek naar goedkope badeendjes? Dan zit u goed bij Badeendwereld.be. Wij hebben een goedkope, traditionele gele badeend en een goedkope roze badeend in ons assortiment. Dus bent u op zoek naar een budget standaard badeendje? U vindt ze in onze webshop. Badeendjes zijn leuk om te geven en om te krijgen. Het ziet er kleurrijk en gezellig uit en brengt een lach op het gezicht. U kunt badeendjes als geschenk geven voor uw personeel, klanten of zakenrelaties. Of misschien vindt u bij ons net dat ene exemplaar dat mist in uw verzameling. Ook zijn badeendjes leuk voor kinderen, om mee te spelen in bad of als speelgoed. Ze zullen ook erg leuk staan in de badkamer of op de balie van een bedrijfsruimte. Waar u ook badeendjes neerzet, het zal gegarandeerd de ruimte opvrolijken. Badeendwereld.be is dé specialist op het gebied van badeendjes en het goedkoop bedrukken ervan. 

Badeendjes laten bedrukken

U kunt badeendjes tegen een scherpe prijs laten bedrukken. Door het uitdelen van bedrukte badeendjes verspreid u snel naamsbekendheid. Bedrukte badeendjes zijn een effectief reclamemiddel voor uw bedrijf. De goedkope badeendjes met logo zullen uw bedrijf optimaal promoten. U kunt badeendjes in één kleur laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw logo maar een korte tekst of een andere afbeelding is uiteraard ook mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Wij hebben 25 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken dus u kunt er van op aan dat wij u deskundig van dienst zullen zijn. U zult merken dat de naamsbekendheid van uw bedrijf snel zal vergroten wanneer u de goedkope bedrukte badeendjes inzet als reclamedrager van uw bedrijf.

Goedkope badeendjes bestellen

In slechts een paar klikken heeft u goedkope badeendjes besteld bij Badeendwereld.be. De leuke badeendjes kunnen in zowel in een grote als in een kleine oplage besteld worden. Wij leveren snel, binnen 5 tot 10 werkdagen heeft u de goedkope badeendjes al in huis. Als u de eendjes extra snel in huis wilt hebben, is een spoedlevering ook mogelijk. U kunt ook gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij de offerte ontvangt u een digitale proefdruk, zo ziet u vooraf precies hoe uw goedkope badeendjes eruit komen te zien. Heeft u nog vragen? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken en kunnen u deskundig advies geven. Ons team is eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Bestel uw goedkope badeendjes eenvoudig online bij Badeendwereld.be. 

Bel mij terug!
Advies nodig?