Dit zeggen onze klanten

Gele badeendjes

Leuke gele badeendjes voor een scherpe prijs vindt u op Badeendwereld.nl! In ons ruime assortiment aan badeendjes, vindt u gele badeendjes in alle soorten en maten. Natuurlijk hebben wij ook wat simpelere badeendjes in onze webshop. Mini badeendjes, roze badeendjes of een badeendje met een stoere zonnebril, u vindt het allemaal op Badeendwereld.nl! Voor budget gele badeendjes, die kunnen worden voorzien van een mooie bedrukking, kunt u zeker eens een kijkje nemen in onze webshop.

Meer lezen >

Gele badeendjes bedrukken

Bij Badeendwereld kunt u voor een scherpe prijs de badeendjes laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Alle badeendjes uit ons assortiment kunnen worden voorzien van een mooie bedrukking. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, slogan of een andere tekst op de goedkope gele badeendjes bedrukken. Hierdoor creëert u een uniek relatiegeschenk dat u tevens kunt inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf. De bedrukte badeendjes zullen uw bedrijf optimaal promoten. Bij ons zijn de bedrukte badeendjes ook verkrijgbaar in kleine oplages. Wilt u graag de naamsbekendheid van uw  bedrijf vergroten? Dan zijn de mooie badeendjes met bedrukking zeker een leuke en goedkope optie! Deel de klassieke gele badeendjes met logo uit op grote evenementen of opendagen. Zo bereikt u een groot publiek en zullen veel mensen de bedrukte gele badeendjes in handen krijgen. Uw logo of bedrijfsnaam zal veel gezien worden en de naamsbekendheid van uw bedrijf zal snel vergroten.

Meer lezen >

Gele badeendjes met logo

Op Badeendwereld bestelt u snel en eenvoudig uw bedrukte gele badeendjes. Op onze site kunt u voorafgaand aan de bestelling gratis een vrijblijvende offerte en een digitaal voorstel aanvragen. Door een digitaal voorstel aan te vragen, kunt u voorafgaand aan uw bestelling het eindresultaat van de bedrukte badeendjes zien. Naast onze standaardlevering, kunt u ook gebruik maken van een spoedlevering. Wanneer u gebruik wilt maken van een spoedlevering, kunt u contact opnemen met een van onze werknemers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail en telefoon. Bent u dus opzoek naar gele badeendjes die voor een scherpe prijs bedrukt kan worden? Dan bent u bij Badeendwereld aan het juiste adres! De beste gele badeendjes bestelt u bij Badeendwereld.

Meer lezen >