Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Klassieke gele badeend

Gele badeendjes bedrukken met logo

Badeendjes zijn al jaren erg populair badspeelgoed voor kinderen. De laatste jaren worden de badeendjes ook steeds populairder als interieurartikel, als verzamelitem en als relatiegeschenk. Het is een leuke eye-catcher voor in het hele huis. De klassieke badeend is geel met een oranje snavel en piept wanneer je erin knijpt. Deze badeend heeft het meest overeen met een echte eend. In de loop der jaren zijn er veel varianten ontstaan op de originele gele badeend. Iedere badeend kunnen wij eenvoudig en snel voorzien van een bedrukking. Compleet naar uw wens kan de badeend worden bedrukt met een logo en/of tekst. Zo kunt u zelf ervoor kiezen om de badeendjes in te zetten als promotiemiddel of als give-away op een speciale gelegenheid. De traditionele gele badeend wordt vaak bedrukt met bedrijfsgegevens om zo een vergroting van de naamsbekendheid te bereiken. 

Klassieke gele badeend bestellen

Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van badeenden en de bedrukking ervan. Wij verzorgen het hele proces, van de inkoop tot aan de levering. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag om unieke badeendjes zo snel mogelijk te leveren. U kunt op onze website terecht voor het online bestellen van de gele eendjes voor in bad. Laat u tevens inspireren door ons uitgebreid assortiment aan originele, thema gerelateerde badeendjes. Van kerst badeendjes tot aan bruiloft gerelateerde badeenden, wij hebben geschikte badeendjes voor iedere gelegenheid!

Traditionele badeend goedkoop bestellen

De traditionele badeend is te bestellen tegen een scherpe prijs zodat u met een klein budget toch een groot publiek kunt bereiken. Het is ook mogelijk om de badeend toe te voegen aan een leuk geschenkpakket zoals een badset of een kraampakket. Het vrolijke speelgoed is leuk voor jong en oud en is daarom ook erg populair als relatiegeschenk. Op onze website www.badeendwereld.be bestelt u snel en veilig onze scherpgeprijsde badeendjes. Heeft u vragen of opmerkingen over de traditionele gele badeend of een van onze andere badeendjes met bedrukking? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn al jaren gespecialiseerd en kunnen u daarom goed adviseren.

 

Bel mij terug!
Advies nodig?