Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Gekleurde badeend

Gekleurde badeendjes bestellen

Een gekleurd badeendje staat erg leuk aan de rand van uw badkuip. Met gekleurde badeendjes kunt u de ruimte opfleuren. Badeendjes zijn een origineel cadeau voor zowel kinderen als volwassenen. Kinderen spelen er graag mee in bad of als speelgoed. Met gekleurde badeendjes kun je als gezin van in bad gaan een extra leuke ervaring maken. Zo creëert u een gezellige familiesfeer. Ook staat het erg vrolijk om gekleurde badeendjes als relatiegeschenk weg te geven. Stelt u zich eens een doos voor vol met honderden gekleurde badeendjes! Hier wil iedereen wel een exemplaar van krijgen. De gekleurde badeendjes zijn verkrijgbaar in groen, oranje, rood, paars, wit, blauw, roze, zwart, lichtblauw, zilver en rood. Badeendwereld.be heeft een groot assortiment in verschillende kleuren en maten badeendjes, die u allemaal kunt laten personaliseren met een bedrukking. Een bijzonder leuk idee dus bestel nu snel uw gekleurde badeendjes online! 

Bedrukken van gekleurde badeendjes

Laat uw badeendjes bedrukken en deel ze uit op bijvoorbeeld beurzen, evenementen of festivals. Ook is een rubberen badeendje een leuk geschenk om te geven aan personeel, klanten of zakenrelaties. U kunt de eendjes laten voorzien van uw logo, een plaatje, korte tekst of bijvoorbeeld de slogan van uw bedrijf. Laat u inspireren in onze webshop en vraag ons gerust om met u mee te denken. Onze ervaren medewerkers helpen u graag en maken eventueel een digitale proefdruk voor u op van uw gekozen badeend met uw logo. De badeendjes spreken een breed publiek aan dus zijn goed te gebruiken als reclamemiddel. U maakt op die manier een betere naamsbekendheid en promotie voor uw bedrijf. 

Badeendjes online kopen

Kies uw leuke badeendjes uit zoals ze het beste bij uw bedrijf passen en kies dan nog een extra bedrukking uit om van uw eendje een leuke reclamedrager te maken. Alle badeendjes zijn zowel in grote als in kleine oplage te bestellen. U bestelt bij Badeendwereld.be snel en makkelijk uw gewenste eendjes. Wij verzenden binnen 5 tot 10 werkdagen. Heeft u de eendjes nog eerder nodig, dan kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. Als u niet precies weet welk eendje of welke bedrukking bij u past, geven wij u graag advies. Wij hebben 25 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken dus u kunt ervan op aan dat u een deskundig advies zult krijgen. Voor meer informatie mag u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken per telefoon, mail of per chat. 

Bel mij terug!
Advies nodig?