Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Familie badeendjes

Familie badeendjes bestellen bij Badeendwereld

Bij familie badeendjes kunt u denken eendjes die familieleden uitbeelden zoals een opa-figuur of een baby. Wij hebben een breed assortiment op Badeendwereld.be dus bekijk ons ruime aanbod en laat u verrassen. De familie badeendjes zijn zeer kleurrijk en staan gezellig om neer te zetten. Leuk voor in een bedrijfsruimte in de zorg, voor een stichting georiënteerd op families, of op de balie van een verloskundige praktijk! Er is voor ieder wat wils. Zo hebben wij ook een afgestudeerde badeend, waarmee u voor iemand die net is afgestuurd wel met een heel grappig geschenk komt aanzetten. U kunt ook een hele familie bestellen, zo kunt u denken aan kinderen met verschillende kleren en een vader en moeder erbij. Maak uw verzameling compleet of bestel originele relatiegeschenken in de vorm van familie badeendjes.

Badeendjes als reclamedrager

U kunt de familie badeendjes ook laten bedrukken met uw logo, slogan of speciale tekst. Zo worden de rubberen eendjes een effectief reclamemiddel. Badeendjes worden ongetwijfeld neergezet dus uw bedrijfsnaam wordt gezien. De eendjes kunt u volledig personaliseren zodat de badeendjes goed aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf. Bedrukking is mogelijk in één kleur. Bedrukte badeendjes delen gemakkelijk uit op bijvoorbeeld beurzen, evenementen of festivals. Op die manier maakt u snel naamsbekendheid voor uw bedrijf en kunt u promotie maken voor uw bedrijf. Een leuk idee is ook om de baby badeend te bestellen en om hier de naam van de jonge spruit op te laten drukken. Erg origineel en dit cadeau zal zeker in de smaak vallen. 

Familie badeendjes online bestellen

U bestelt al een familie badeendje vanaf 1 stuks. Maar ook grote oplagen zijn mogelijk. In slechts een paar klikken heeft u uw rubberen eendjes besteld. U ziet direct de prijs dus zo komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt uiteraard ook gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierbij ontvangt u een digitale proefdruk zodat u ziet hoe uw bedrukte eendje eruit komt te zien. Met ons ruime assortiment en diverse opmaakmogelijkheden wordt uw bestelling op maat en zeker naar wens. Wij verzenden binnen 5 tot 10 werkdagen maar tegen een kleine meerprijs is ook een spoedlevering mogelijk. De badeendjes zijn gemakkelijk te bestellen via onze website Badeendwereld.be. Via Badeendwereld zijn de familie badeendjes ook in kleine aantallen beschikbaar waardoor deze badeendjes dus voor elk bedrijf, elk persoon en elk evenement een passend idee zijn. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.

Bel mij terug!
Advies nodig?