Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Sleutelhanger badeendjes

Badeend met sleutelring

Bent u ook fan van de traditionele gele badeendjes? In de loop der jaren zijn er veel varianten ontwikkeld op deze vrolijke gele eend. Een van de varianten is de badeend met sleutelring. Deze badeendjes zijn iets kleiner van formaat waardoor ze geschikt zijn om aan een sleutelbos te hangen. De badeend aan de sleutelbos zorgt ervoor dat u uw sleutels gemakkelijk terugvindt! Daarnaast zijn de badeendjes met sleutelring erg leuk voor aan een tas of voor aan de jassen van de kinderen. Al onze badeendjes zijn te voorzien van logo en tekst, zo ook de badeend met sleutelring.

Badeend sleutelhangers bedrukken

Wilt u graag uw bedrijf extra promoten om zodoende de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten? Sleutelhangers zijn ideale reclamedragers! Neem de gepersonaliseerde sleutelhanger badeenden mee naar beurzen en evenementen om uit te delen! Wij hebben veel verschillende badeendjes met een sleutelhanger zodat u kunt kiezen voor het eendje dat het beste past bij uw bedrijf of doelgroep. Zo is de kok badeend aan sleutelhanger perfect voor restaurants terwijl de baby badeendjes geschikt zijn voor kraamhulpen en kinderdagverblijven. De kerst eend met sleutelhanger is een leuk en origineel kerstgeschenk voor vrijwel iedere branche! Gaat u binnenkort trouwen en wilt u uw gasten een blijvende herinnering meegeven aan deze speciale dag? De bruid en bruidegom badeend aan sleutelhanger zijn te bedrukken met een persoonlijke boodschap en kunnen daarom perfect worden ingezet op jullie huwelijksdag!

Sleutelhanger badeendje online bestellen

De sleutelhanger badeendjes met bedrukking zijn erg leuk om te krijgen maar zeker net zo leuk om te geven! Wilt u uw personeel, klanten, leden en andere relaties eens in het zonnetje zetten uit blijk van waardering? Een bedrukt sleutelhanger badeendje is leuk voor jong en oud en voor iedere branche. Op de website van badeendwereld kunt u zich laten verrassen door ons uitgebreid assortiment aan bedrukte badeendjes met sleutelhangers. Het bestellen van een bedrukt badeendje aan een sleutelhanger gaat snel en eenvoudig. Dankzij onze jarenlange ervaring in de in- en verkoop van relatiegeschenken zoals badeendjes, zijn wij in staat om u een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding te kunnen bieden.

Bel mij terug!
Advies nodig?