Online badeend bestellen

Online badeend bestellen
In de webshop vindt u verschillende uitvoeringen logo badeendjes voor iedere gelegenheid. Wilt u gekleurde badeendjes goedkoop bestellen? Via internet bij badeendwereld kunt u goedkope badeenden met opdruk van logo’s bestellen.

Badeendje is een origineel geschenk met print
Schattig kleurrijk badeendje met print zijn een origineel cadeau voor uw potentiële klanten, zakelijke relaties of bekenden. Deze scherp geprijsde speelgoed badeendjes met logo kunnen gemakkelijk en goedkoop online besteld worden.

Niet alle kinderen vinden het leuk om in bad te gaan. Een bad eendje met logo voor kinderen in bad maakt het veel leuker. Ook voor een volwassene is een badeendje een vrolijk cadeautje en erg leuk om te krijgen. Badeenden zijn dus leuke geschenken voor kinderen, maar ook voor volwassenen bij een evenement of zwemwedstrijd bijvoorbeeld. Verder zijn badeendjes een effectief relatiegeschenk. Wanneer u kiest voor een bedrukking van uw bedrijfsnaam, logo of slogan zal deze zorgen voor een vergroting van de naamsbekendheid. Uw persoonlijke bedrukking zal namelijk vaak gezien worden. Wilt u de naamsbekendheid vergroten met behulp van de badeendjes met bedrukking? Kijk dan nu in ons ruime assortiment welk eendje het beste bij u of uw bedrijf zou passen. 

Breed assortiment badeenden
Op onze website vindt u een ruim assortiment kleine badeendjes met print als relatiegeschenken die online gekocht kunnen worden. Voor elk bedrijf of voor elke organisatie is een badeendje die op onze website staat geschikt. Heeft u hulp nodig bij de keuze van een badeendje met personalisatie? Neem dan even contact op met onze badeend specialisten. Via de webshop voor eendjes of via onze specialisten kunt u ook een gratis offerte aanvragen. Wanneer u deze aanvraagt heeft u natuurlijk geen verplichtingen. Ook kunt u een digitaal voorstel aanvragen van de eendjes met bedrukking. Hierbij ziet u het eindresultaat van de online bestelde badeendjes met bedrukking.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten