Bedrukte badeendjes

Badeendjes met opdruk
Badeendjes zijn erg leuke give aways. Ze worden niet alleen gewaardeerd door kinderen maar doen het ook goed als relatiegeschenk voor volwassenen. Badeendjes zijn in te zetten in heel veel verschillende branches. Bijvoorbeeld als welkoms geschenk in een hotel of wellnessgelegenheid. Ook is een badeendje een mooi relatiegeschenk ik de sanitairbranche, bij zwembaden of op beurzen. Er zitten veel voordelen aan badeendjes; ze zijn compact, er is een zeer ruime keus uit verschillende modellen en ook niet geheel onbelangrijk: ze zijn te bedrukken.

Badeendje met uw bedrijfsnaam of logo
De gezellige, vrolijke badeendjes kunt u nog een extra special touch meegeven door ze te laten bedrukken. U kunt ervoor kiezen om dit promotieartikel te laten bedrukken. Bedruk de badeend met het  logo, bedrijfsnaam, website of slogan van uw bedrijf. Op deze manier krijgt de standaarduitziende eend opeens een uniek karakter. Door een badeend met logo weg te geven zal de naam van uw organisatie langer blijven hangen in het hoofd van de klant. Ook zal deze klant nog lang warme gedachte koesteren voor uw bedrijf.

Digitaal voorstel 
Opzoek naar een bedrukte badeenden als relatiegeschenk? Dan zit u bij HSG Relatiegeschenken goed! Onze badeenden met logo voldoen allemaal aan de Europese norm. Hierdoor leveren wij de beste kwaliteit producten. Ook bent u bij badeendwereld verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij proberen iedere dag weer te optimaliseren en bieden u de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Benieuwd hoe de goedkope bedrukte badeendjes eruit komen te zien? Wij maken graag een sample op zicht voor u waarop u precies kunt zien hoe de badeendjes met logo eruit komen te zien. Ook kunnen we kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte maken voor u. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit, goedkoopste prijs en snelste levering.

 

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten