Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Beroemdheid badeendjes

Beroemdheid badeendjes

Bij beroemdheid badeendjes vindt u badeendjes die lijken op een beroemdheid. Zoals bijvoorbeeld Sisi of Napoleon. U kunt met deze badeendjes uw verzameling compleet maken of de eendjes in meervoud bestellen, als relatiegeschenk voor uw personeel, klanten of zakenrelaties. Zo kunt u aangeven dat u uw personeel erg waardeert vanwege hun slimme ideeën door het geven van een Einstein badeendje. Maar ook kinderen spelen graag met badeendjes. In bad of gewoon als speelgoed. Hoe leuk is het als de beroemdheid in de eendjes ook nog eens worden herkend of al is het alleen maar het feit dat dit eendje leuke bekleding draagt of grappig haar heeft. Beroemdheid badeendjes zijn vrolijk, grappig, gezellig en beschikbaar in vele soorten en maten. Bij het denken aan een badeend, denkt u al gauw aan de traditionele gele badeend. Deze is al lang niet meer het enige badeendje. Rubberen eendjes zijn er in vele soorten en maten. U vindt altijd wel een badeend die bij u past. Voor een extra ontspannen, vrolijk tintje aan uw kamer of badkamer, kiest u voor een beroemdheid badeendje van Badeendwereld.be.

Bedrukte badeendjes

Maak uw beroemdheid badeendje extra persoonlijk door deze te laten bedrukken! Bijvoorbeeld met uw logo, bedrijfsnaam en/of de slogan van uw bedrijf. Maar ook een leuke, grappige tekst kan een optie zijn om uw boodschap extra kracht te geven. U kunt badeendjes per één stuks bestellen maar ook in een meervoud. Met badeendjes als relatiegeschenk verspreid u meer naamsbekendheid. U kunt met een bedrukte beroemdheid badeend uw bedrijf voor een breed publiek promoten. Badeendjes delen gemakkelijk uit en het is een erg vrolijk presentje om weg te geven én om te krijgen. Bedrukking op badeendjes kan in één kleur. Met uw logo op een beroemdheid badeendje heeft u een origineel en effectief reclamemiddel in handen waarmee u uw bedrijf op een leuke manier kunt promoten.

Het bestellen van beroemdheid badeendjes

Wilt u beroemdheid badeendjes bestellen? Dit kan eenvoudig op Badeendwereld.be. In ons bestelformulier geeft u aan welke kleur u wenst, of u een bedrukking wilt en het aantal en u ziet direct de prijs weergegeven. Wilt u toch liever eerst een offerte ontvangen? Dan kan uiteraard ook. U vraagt deze geheel gratis en vrijblijvend op. Onze medewerkers zullen zo spoedig mogelijk een op maat offerte aan u sturen. Wij verzenden al binnen 5 tot 10 werkdagen. Maar als u uw eendjes eerder nodig heeft, kunt u kiezen voor een spoedlevering. Zo heeft u de rubber eendjes zeker snel in huis. Als u nog meer informatie wilt, dan kunt u ons bereiken per telefoon, mail of per chat. Wij hebben 25 jaar ervaring dus u kunt ervan op aan dat u professioneel geholpen wordt. Uw bestelling van beroemdheid badeendjes is in goede handen bij Badeendwereld.be!

Bel mij terug!
Advies nodig?