Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Overige badeenden

Overige badeenden bedrukken

Bedrukte badeendjes zijn steeds populairder wordende relatiegeschenken. Vaak heeft een bedrijf een leuke actie waarbij rubberen badeendjes worden ingezet als premium. De traditionele badeend is geel van kleur en heeft een oranje snavel. Tegenwoordig zijn er talloze varianten bedacht op deze originele badeend. Door ons uitgebreid assortiment aan rubberen badeendjes met bedrukking, vindt u bij ons altijd een badeendje dat perfect bij uw ideeën aansluit. Zo is het badeendje met verfvlekken leuk voor schilders of kunstenaars, kan de regenboog badeend worden ingezet tijdens de gaypride en is de koffie badeend zeer geschikt als give-away voor koffiebarren, restaurants en cafés. De wereld badeend is een leuke reclame drager voor reisbureaus en de jarige badeendjes zijn erg leuk wanneer een van uw medewerkers of relaties jarig is. Onze drijvende badeendjes zijn eenvoudig, snel en veilig te bestellen op onze website. Wij kunnen alle badeenden bedrukken naar uw eigen wens. 

Thema gerelateerde badeendjes

Daarnaast hebben we badeendjes aan sleutelhangers, kerstgerelateerde badeendjes, badeenden met een koninklijk thema, budget eendjes en sport badeendjes. Van camouflage badeenden tot marihuana badeendjes; wij hebben voor iedere gelegenheid, voor elk evenement en voor ieder bedrijf een geschikt badeendje. Onze thema gerelateerde badeendjes kunt u bezichtigen en bestellen op onze website www.badeendwereld.be. Weet u niet precies wat u wilt of twijfelt u over de haalbaarheid van uw eigen ideeën? Neem gratis en vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en laat u verrassen door onze vele mogelijkheden op het gebied van badeendjes. Zowel een grote als kleine oplage is leverbaar, bedrukt of onbedrukt.

Badeendjes goedkoop bestellen

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken en de in- en verkoop ervan, zijn wij in staat om u de scherpste prijzen te kunnen bieden. Zo kunt u alle badeendjes goedkoop laten bedrukken met een opdruk naar keuze. Bent u van plan om het badeendje in te zetten als promotioneel middel, dan is het effectief om het badeendje te voorzien van uw bedrijfslogo. Een uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk wordt langer bewaard waardoor uw bedrijfsnaam nog vaak onder ogen zal komen. Onze bedrukte badeendjes zijn goedkope en effectieve reclameartikelen.  

 

Bel mij terug!
Advies nodig?