Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Badeend tandenborstelhouder

Bedrukte eend houders zijn een vrolijke, gezellige aanvulling op de badkamer. De eend houders kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Vinden uw kinderen het bijvoorbeeld niet leuk om hun tanden te poetsen? Met een bedrukte eend houder in de vorm van een zeemeermin of spiderman is dit zo opgelost! U kunt hier de tandenborstels van uw kinderen in zetten, waardoor ze met plezier hun tanden zullen gaan poetsen. Naast een houder voor tandenborstels kunt u er bijvoorbeeld ook een scheermesje, wattenstaafjes of pennen in zetten. In het assortiment hebben we veel verschillende soorten eend houders. Zo hebben we naast de zeemeermin en spiderman onder andere nog Batman, een eenhoorn, vleermuis, Darth vader, een fee en de Hulk.

Meer lezen >

Badeend tandenborstelhouder bedrukken

Staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u uw gasten verrassen met een attentie? De eend houders zijn leuk en daarnaast ook praktisch. Met uw gegevens op de eend bereikt u een groot publiek. Niet alleen tijdens de beurs maar zeker ook daarna, doordat de eend regelmatig gebruikt zal worden. Dit kan door volwassenen op bijvoorbeeld een kantoor zijn of door kinderen in bad of op de badkamer. Naast eend houders hebben wij ook nog een groot assortiment met bijvoorbeeld beroemdheid badeenden. Kijk hiervoor eens verder op onze site! De eend houders met logo zijn vanaf 1 stuk te bestellen.

Meer lezen >

Badeend tandenborstelhouder bedrukken met logo

De eend houders met opdruk zijn perfect om uit te delen als promotieartikel maar doen het ook als relatiegeschenk erg goed. De eend houders kunnen in 1 kleur bedrukt worden met het ontwerp dat u wenst. Dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, website of slogan zijn maar ook een persoonlijke boodschap. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de eend houders uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Meer lezen >