Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Dieren badeend

Dieren badeendjes

Dieren badeendjes zijn rubberen eendjes in de vorm van een dier. Zo hebben wij kikker badeendjes, pinguin badeendjes of schaap badeendjes. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment dieren badeendjes. Deze dieren badeendjes staan bijvoorbeeld leuk op de balie van een dierenarts, of bij de entree van de dierentuin. Met badeendjes maakt u de bedrijfsruimte net even wat gezelliger. Dieren badeendjes hebben vrolijke kleuren en zijn er in vele soorten. Ook kunt u dieren badeendjes weggeven als relatiegeschenk, voor uw personeel, klanten of zakenrelaties. Misschien wilt u aangeven dat u sterk staat met uw personeel, “zo sterk als een tijger”. Laat bijvoorbeeld op de tijger badeend een persoonlijke boodschap bedrukken en u kunt uw boodschap op een originele manier overbrengen. Enkele voorbeelden voor een breed scala aan opties. Dieren hebben dikwijls ook een symbolische betekenis dus u kunt er alle kanten op. Badeendjes zijn ook leuk voor kinderen, om mee te spelen in bad of als speelgoed. Dieren spreken kinderen aan dus ook voor hen zijn de dieren badeendjes een erg leuk presentje.

Dieren badeendjes laten bedrukken

U kunt er ook voor kiezen om badeendjes te laten bedrukken. Op die manier maakt u op een originele manier reclame voor uw bedrijf. Kies er bijvoorbeeld voor om uw logo, slagan of een bepaalde tekst te laten drukken op de eendjes. Bedrukking van badeendjes kan in één kleur. Wanneer u de diereneendjes laat voorzien van een mooie bedrukking, kunt u effectief promotie maken voor uw bedrijf. Een bedrukt badeendje is een goed reclamemiddel. Rubber eendjes zijn leuk om weg te geven en met een bedrukte tekst kunt u uw boodschap nog eens extra verduidelijken. Bedrukte dieren badeendjes deelt u makkelijk uit en zullen met een lach worden ontvangen en neergezet. Zo zorgt u dus voor een betere naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Dierenbadeendjes bestellen

Bedrukte dieren badeendjes kunt u eenvoudig bestellen via ons online bestelformulier. Kies uw bedrukking en het aantal en u ziet de prijs verschijnen. U kunt dieren badeendjes al vanaf 1 stuks bestellen. Wij verzenden binnen 5 tot 10 werkdagen maar als u uw bestelling eerder nodig heeft, kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. Ook is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Als u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of per chat. Voor goedkope, bedrukte dieren badeendjes zit u goed bij Badeendwereld.be.

Bel mij terug!
Advies nodig?