Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Schilder badeend

Standaard zonder drijver
Drijver voor extra drijfcomfort
1
10
25
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Schilder badeend bedrukken
Wilt u de schilder badeend laten bedrukken? Dat kan bij Badeendwereld.nl! De schilder badeend is te bedrukken in 1 kleur. De schilder badeend is al afneembaar vanaf slechts 1 stuk. De schilder badeend is geel. U kunt ook een los gewichtje kopen bij deze badeend dat ervoor zorgt dat uw badeend rechtop zal blijven drijven in bad. Dit gewichtje brengt u aan aan de onderkant van het badeendje. De badeend kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo, uw slogan of een persoonlijk bericht. Mocht u de schilder badeend ingepakt geleverd willen hebben dan kunnen wij dit ook voor u doen. Het schilder badeendje is een leuk promotiemiddel om uit te delen en zal een lach op ieders gezicht toveren.

Schilder badeend (on)bedrukt bestellen
Mocht u nu deze mooie schilder badeend willen bestellen dan doet u dat door middel van het aanvragen van een offerte aan de rechterzijde van deze pagina. Hierbij kunt u aangeven hoeveel stuks u precies wil bestellen ook kunt u hier aangeven of u de schilder badeend bedrukt of onbedrukt wilt bestellen. Zodra u dit formulier heeft ingevuld ontvangt u een offerte direct in de mail.

De Schilder badeend is gemaakt van PVC en is ftalaat en weekmaker vrij. Daarbij voldoet de badeend schilder aan de EN71 europese veiligheidsvoorschriften. De schilder badeend weegt ongeveer 47 gram en is 80x70x80 mm groot.

 

 

Specificaties
Afmeting80 x 70 x 80 mm
Gewicht47 g
MateriaalPVC
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons