Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Beroepen badeend

Badeendjes in de vorm van een beroep

Onder beroepen badeendjes worden badeendjes verstaan die een beroep uitbeelden. Zo hebben wij onder andere een dokter badeend, een kapper badeend of een politie badeend in ons assortiment. Deze beroepen badeendjes zijn leuk om neer te zetten in uw winkel. Heeft u bijvoorbeeld een kapperszaak, dan is het kappers eendje een geschikt product voor u. In elke bedrijfsruimte is het leuk om beroepen badeendjes neer te zetten. Het oogt gezellig en kleurrijk. Badeendjes zijn ook zeer geschikt om uit te delen als relatiegeschenk aan uw personeel, klanten of zakenrelaties. Uiteraard spelen kinderen ook graag met badeendjes, in bad of als speelgoed. Misschien wil uw zoon later wel brandweerman worden, hoe leuk is het dan om hem met een brandweer badeendje te kunnen laten spelen! Een speelgoedeendje is geschikt voor jong en oud. De beroepen badeend is al verkrijgbaar vanaf één stuks. 

Badeendje laten bedrukken

De beroepen badeendjes kunnen worden voorzien van een bedrukking. Bijvoorbeeld met uw logo, slogan of andere tekst. Zo creëert u een effectief promotiemiddel. U kunt hiermee de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. Een rubbereendje met opdruk is leuk om te geven en om te krijgen. Bedrukking op badeendjes kan in één kleur. Met uw logo op een beroepen badeendje heeft u een origineel en effectief reclamemiddel in handen waarmee u uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht kunt brengen. Met een bedrukte tekst kunt u uw boodschap extra kracht geven. Zo kunt u bijvoorbeeld een werknemer met het beroep dat het badeendje uitbeeldt, bedanken of feliciteren met een jubileum of pensionering. Wij kunnen badeendjes laten bedrukken tegen een scherpe prijs.

Badeendjes bestellen

U kunt beroepen badeendjes eenvoudig en snel bestellen bij Badeendwereld.be. Wanneer u het aantal, de eventuele bedrukking invoert in het bestelproces, ziet u direct wat de kosten zijn. U kunt ook gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze maken wij graag op maat voor u. Bestellen is mogelijk in een kleine en grote oplage. De verzending van de badeendjes is altijd snel. Wij leveren in 5 tot 10 werkdagen maar ook is eventueel een spoedlevering mogelijk. Wij zijn dé specialist op het gebied van mooie budget badeendjes. Zoekt u originele beroepen badeendjes die goedkoop besteld en bedrukt kunnen worden? Dan zit u goed bij ons. Voor meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken per telefoon, mail of per chat. 

Bel mij terug!
Advies nodig?