Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Avontuurlijke badeendjes

Avontuurlijke badeendjes

Onder avontuurlijke badeendjes worden de badeendjes verstaan die met avontuur te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een badeend in de vorm van een ridder, piraat of Spiderman. Ook badeendjes van Minions, draken en cowboys hebben wij in ons assortiment. Vooral kinderen zal dit aanspreken. Kinderen spelen graag tijdens het badderen met badeendjes en hoe leuk is het als in het badeendje ook nog eens een superheld of iets avontuurlijks herkend wordt! Onze avontuurlijke badeendjes zijn ook leuk om de badkamer mee te versieren. Maak uw verzameling badeendjes compleet en kies voor deze bijzondere eendjes. Badeendjes zijn vrolijk, gezellig, grappig en bescikbaar in vele soorten en maten. Het gele rubberen badeendje is al lang niet meer het enige badeendje. U kunt kiezen uit een kleurrijk assortiment badeendjes, die elk hun eigen aankleding hebben. Een avontuurlijk badeendje staat ook erg leuk in de badkamers van een hotel. Baadeendjes geven net even dat extra vrolijke, ontspannen tintje aan de uitstraling van de kamer.

Badeendjes bedrukken

U kunt de badeendjes goedkoop laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of de slogan van uw bedrijf. Op die manier maakt u van een badeendje een effectief reclamemiddel. Bedrukking op badeendjes kan in één kleur. Maak uw badeendje(s) persoonlijk en zet er een leuke tekst op. Rubberen eendjes zijn leuk om weg te geven en met bedrukking kunt u uw boodschap nog eens extra verduidelijken. Of laat uw logo op een eendje bedrukken en bestel een veelvoud om uit te delen aan personeel, klanten of relaties. Met een bedrukte avontuurlijke badeend zijn er diverse mogelijkheden om uw bedrijf voor een breed publiek te promoten. De badeendjes delen gemakkelijk uit en u zorgt direct voor een betere naamsbekendheid van uw bedrijf. 

Badeendjes bestellen

Avontuurlijke badeendjes bestelt u snel en eenvoudig op Badeendwereld.be. U volgt aan de rechterzijde ons bestelproces en slechts binnen enkele klikken heeft u uw eendjes besteld. De prijs wordt automatisch berekend wanneer u de kleur, het aantal en de verzending selecteert. Badeendjes kunt u al bestellen vanaf één eend. Wij verzenden binnen 5 tot 10 werkdagen maar als u uw bestelling eerder nodig heeft, kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. Daarnaast is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Onze ervaren medewerkers helpen u graag. U kunt ons bereiken per telefoon, u kunt op onze site een bericht per e-mail versturen of u kunt met ons chatten. 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?